Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie
Opinie
Ocena: 98%
83 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>
*****
Ośrodek szkolenia kierowców godny polecenia. Dziękuje Pani Bożence, Panu Witkowi i oczywiście najlepszym instruktorom Sławkowi oraz Sebastianowi :) . Egzamin zdany za pierwszym razem, zarówno teoria jak i praktyka. Polecam wszystkim osk Alex !!! :)
Data dodania: 29.03.2017Dodane przez: Nicole
*****
Bardzo polecam ten ośrodek, teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Dziękuję Sebastianowi za świetne przygotowanie i jazdy w bardzo miłej atmosferze! Wykłady prowadzone przez p. Witka były ciekawe i pomocne. P. Bożenka zawsze stara sie dopasować terminy jazd do każdej osoby. Jeszcze raz dziękuje za wszystko i polecam każdemu! :)
Data dodania: 5.03.2017Dodane przez: Wiktoria
*****
Jedyne co ciśnie się na język to profesjonalizm
Data dodania: 16.02.2017Dodane przez: Karol
*****
Świetna szkoła jazdy! Bardzo ciekawe wykłady, a jazdy to po prostu przyjemność. Wesoła i bezstresowa atmosfera, dużo śmiechu oraz bardzo mili, profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, którzy przede wszystkim bardzo dobrze tłumaczą. Egzamin zarówno teoretyczny, jak i praktyczny zdany za 1 razem. Dziękuję pani Bożence, panu Witkowi oraz instruktorowi Sebastianowi. Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX! :)
Data dodania: 23.12.2016Dodane przez: Monika
*****
Bez wahania mogę polecić OSK Alex.Przyjazna atmosfera, wykwalifikowani instruktorzy oraz P.Witek-zarażający uśmiechem i pozytywną energią,a przede wszystkim prowadzący ciekawie i rzetelnie wykłady.Ogromne podziękowania dla P.Bożeny za wsparcie i pracę włożoną w dostosowanie terminu jazd i odpowiedniego instruktora dla danej osoby.Szczególnie miło wspominam lekcje z P.Jarkiem. Super człowiek, kompetentny, cierpliwy, życzliwy i zawsze pomocny, nawet gdy nie widać drogi przez za
Data dodania: 23.11.2016Dodane przez: Maria
*****
Rewelacja! Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Wykłady bardzo ciekawie poprowadzone a jazdy odbywały się zawsze w miłej atmosferze i z sympatycznymi instruktorami. Raz jeszcze bardzo dziękuję całemu zespołowi! :)
Data dodania: 28.10.2016Dodane przez: Kaja K
*****
Wykłady są bardzo ciekawe, p. Bożenka we wszystkim pomaga i udzieli niezbędnych informacji. Jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze, p. Sebastian świetnie wszystko wytłumaczy i nauczy bardzo dobrze jeździć. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem :) Bardzo polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX" :)
Data dodania: 19.10.2016Dodane przez: Aneta
*****
Świetna szkoła, egzamin zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy są cierpliwi i dobrze przygotowują do egzaminu i do późniejszej jazdy. Pani Bożenka zawsze znajdzie dogodne terminy, a Pan Witek w miłej atmosferze nauczy teorii! Gorąco polecam tą szkole jazdy!
Data dodania: 18.08.2016Dodane przez: Rafał
*****
Profesjonalnie w 100 procentach. Polecam gorąco :)
Data dodania: 5.08.2016Dodane przez: Karolina
*****
Ośrodek bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Panuje w nim miła atmosfera. Wykłady i jazdy na bardzo wysokim poziomie. Instruktorzy uczą profesjonalnie i bez stresu. Dzięki kursowi w tym ośrodki zdałem za pierwszym razem.
Data dodania: 20.05.2016Dodane przez: Grzesiek

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Zależało mi na tym, aby szybko zdobyć uprawnienia do prowadzenia motocykla. Dzięki zaangażowaniu i cennym wskazówkom Pana Witka egzamin państwowy został zaliczony ekspresowo :) Pozdrawiam i POLECAM.
Rafał - 10.07.2014
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818