Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
91 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Serdecznie polecam! Najlepsza szkoła jazdy, zero stresu, miła atmosfera, pełen​ profesjonalizm. Dziękuję bardzo p. Sebastianowi za świetne przygotowanie​ do jazdy. Po złych doświadczeniach w poprzedniej szkole przepisałam się tutaj i nie żałuję, całkiem inne podejście do kursanta. Najlepsza szkoła! Polecam i jeszcze raz dziękuję, egzaminy zdane za pierwszym​ razem :)
Data dodania: 7.01.2018Dodane przez: Aleksandra

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zdane za pierwszym teoria i praktyczny, jazdy z Panem Sebastianem- miła atmosfera+bardzo dobry instruktor, gorąco polecam
Data dodania: 1.12.2017Dodane przez: Rafał O.

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Po 5 latach przerwy ponownie poszłam do ulubinej szkoły Alex i... Zdałam teorię za 1 razem oraz dziś praktyczny od szczała!!! a wszystko dzięki instruktorowi p. Sebastianowi który po długiej przerwie przypomniał jak jeździć. Podziękowania p. Bożenie i Witkowi za to ze mają państwo fantastyczna szkołę nauki jazdy .
Data dodania: 22.11.2017Dodane przez: Koszyk

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
polecam gorąco! :)
Data dodania: 11.09.2017Dodane przez: erni

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
Teoria i praktyczny za 1 razem a moze geniusz hej Polecam gorąco
Data dodania: 19.08.2017Dodane przez: Rajmund Żyznowski

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo serdecznie polecam wszystkim! Zajęcia teoretyczne pomocne, a jazdy z Panem Sebastianem naprawdę profesjonalne.
Data dodania: 4.08.2017Dodane przez: Alicja

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo dziękuję OSK Alex!! Pełen profesjonalizm! Jazdy to czysta przyjemność. Sebastian to najlepszy instruktor, który ma naprawdę dużo cierpliwości. Słucha, tłumaczy i pomaga. Egzamin praktyczny zdany za 1 razem. Bardzo, ale to bardzo polecam!
Data dodania: 9.06.2017Dodane przez: Ula

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
zajęcia w przyjaznej atmosferze, na luzie, a zarazem rzeczowo, indywidualne podejście do kursanta, wszystko poszło bardzo sprawnie, polecam szkołę!
Data dodania: 21.05.2017Dodane przez: Daria

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Ośrodek szkolenia kierowców godny polecenia. Dziękuje Pani Bożence, Panu Witkowi i oczywiście najlepszym instruktorom Sławkowi oraz Sebastianowi :) . Egzamin zdany za pierwszym razem, zarówno teoria jak i praktyka. Polecam wszystkim osk Alex !!! :)
Data dodania: 29.03.2017Dodane przez: Nicole

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo polecam ten ośrodek, teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Dziękuję Sebastianowi za świetne przygotowanie i jazdy w bardzo miłej atmosferze! Wykłady prowadzone przez p. Witka były ciekawe i pomocne. P. Bożenka zawsze stara sie dopasować terminy jazd do każdej osoby. Jeszcze raz dziękuje za wszystko i polecam każdemu! :)
Data dodania: 5.03.2017Dodane przez: Wiktoria

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Świetni instruktorzy, dogodne terminy, dobra cena oraz miła atmosfera :) Prawko na auto oraz motocykl zdane za pierwszym razem! Wszystkim uczącym się ze szczerym sercem POLECAM ten ośrodek.
Jakub Maj - 15.08.2013
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818