Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie
Opinie
Ocena: 98%
83 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>
*****
Zdałam egzamin za pierwszym razem, polecam ten ośrodek szkolenia
Data dodania: 20.05.2016Dodane przez: Saturnin
*****
Z pełnym przekonaniem mogę polecić Ośrodek Szkolenia "Alex", naprawdę na najwyższym poziomie szkolenie, zdawałam na kategorię B i praktykę zdałam za pierwszym razem, uczą bardzo dobrze techniki jazdy, a kurs to sama przyjemność, POLECAM.
Data dodania: 14.05.2016Dodane przez: Weronika
*****
Najlepszy Osrodek Szkolenia Kierowców w Krakowie. Bardzo ciekawe wykłady, elastyczne godziny dostosowane do kursantów. Jazdy z Sebastianem to czysta przyjemność. Bardzo miła atmosfera. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem .Bardzo dziękuje p. Witkowi, p. Bożence i Sebastianowi.
Data dodania: 27.04.2016Dodane przez: Ania
*****
Szczerze i serdecznie polecam! Bardzo profesjonalne i pełne życzliwości podejście do kursanta. Atmosfera całego kursu tak sympatyczna, że zupełnie zapomina się o stresie, a kurs traktuje jak niezapomnianą przygodę. Na pewno będę wspominać ten czas z uśmiechem na ustach.
Data dodania: 19.04.2016Dodane przez: Kornelia
*****
Świetny ośrodek! Zajęcia z teorii z Panem Witkiem ciekawe i świetnie prowadzone, cierpliwi instruktorzy i Pani Bożenka, która zawsze udzieli pomocy i rady! Teoria zdana na 100% za pierwszym razem, praktyka za drugim, co wynikało ze złośliwości egzaminatora. Każdemu kto nie tylko chce zdać egzamin, lecz także dobrze jeździć gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"!!! Pozdrawiam serdecznie! :)
Data dodania: 13.04.2016Dodane przez: Kuba
*****
Gorąco polecam ośrodek szkolenia ALEX! Po prostu rewelacja. Wspaniały wykładowca pan Witek, z którym zajęcia to sama przyjemność. Kochana pani Bożenka zawsze służąca pomocą i zrozumieniem. A także najlepszy na świecie instruktor Sebastian, z którym nigdy nie było nudno.Zdałam za pierwszym razem teorię i egzamin praktyczny. Super! Dziękuję za wszystko moi kochani! Pozdrawiam
Data dodania: 25.03.2016Dodane przez: Magda
*****
Kurs bardzo fajnie prowadzony, teoria oraz praktyka, zdecydowanie polecam , zdałem za 1 razem ;)
Data dodania: 23.03.2016Dodane przez: Łukasz S
*****
Zdecydowanie polecam OSK Alex. Cieszę się, że trafiłam pod skrzydła p. Bożenki, która we wszystkim chętnie pomaga i troszczy się o każdego kursanta. Wykłady ciekawe, fajnie prowadzone. Jazdy bez stresu, w dogodnych terminach dla każdego. Miałam jazdy głównie z Sebastianem- zero stresu, bardzo miła atmosfera, świetne podejście do kursanta. Serdeczne pozdrowienia dla p. Bożenki, p.Witka, Sebastiana i Sławka :) Dziękuję za współpracę
Data dodania: 26.02.2016Dodane przez: Ania
*****
Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, nauka na samochodach takich samych jak na egzaminie. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Naprawdę polecam tą szkole dla przyszłych kierowców. Dziękuję za współpracę.
Data dodania: 9.02.2016Dodane przez: Jakub G
*****
Serdecznie polecam ten ośrodek, teoria oraz praktyka na bardzo wysokim poziomie. Wykładowca oraz instruktor wszystko doskonale potrafią wytłumaczyć. Egzaminy zdane za pierwszym razem, Polecam!
Data dodania: 19.12.2015Dodane przez: Marcin

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Zdecydowanie polecam OSK Alex. Cieszę się, że trafiłam pod skrzydła p. Bożenki, która we wszystkim chętnie pomaga i troszczy się o każdego kursanta. Wykłady ciekawe, fajnie prowadzone. Jazdy bez stresu, w dogodnych terminach dla każdego. Miałam jazdy głównie z Sebastianem- zero stresu, bardzo miła atmosfera, świetne podejście do kursanta. Serdeczne pozdrowienia dla p. Bożenki, p.Witka, Sebastiana i Sławka :) Dziękuję za współpracę
Ania - 26.02.2016
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818