Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
91 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Jedyne co ciśnie się na język to profesjonalizm
Data dodania: 16.02.2017Dodane przez: Karol

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetna szkoła jazdy! Bardzo ciekawe wykłady, a jazdy to po prostu przyjemność. Wesoła i bezstresowa atmosfera, dużo śmiechu oraz bardzo mili, profesjonalni i cierpliwi instruktorzy, którzy przede wszystkim bardzo dobrze tłumaczą. Egzamin zarówno teoretyczny, jak i praktyczny zdany za 1 razem. Dziękuję pani Bożence, panu Witkowi oraz instruktorowi Sebastianowi. Serdecznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX! :)
Data dodania: 23.12.2016Dodane przez: Monika

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bez wahania mogę polecić OSK Alex.Przyjazna atmosfera, wykwalifikowani instruktorzy oraz P.Witek-zarażający uśmiechem i pozytywną energią,a przede wszystkim prowadzący ciekawie i rzetelnie wykłady.Ogromne podziękowania dla P.Bożeny za wsparcie i pracę włożoną w dostosowanie terminu jazd i odpowiedniego instruktora dla danej osoby.Szczególnie miło wspominam lekcje z P.Jarkiem. Super człowiek, kompetentny, cierpliwy, życzliwy i zawsze pomocny, nawet gdy nie widać drogi przez za
Data dodania: 23.11.2016Dodane przez: Maria

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Rewelacja! Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły. Wykłady bardzo ciekawie poprowadzone a jazdy odbywały się zawsze w miłej atmosferze i z sympatycznymi instruktorami. Raz jeszcze bardzo dziękuję całemu zespołowi! :)
Data dodania: 28.10.2016Dodane przez: Kaja K

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Wykłady są bardzo ciekawe, p. Bożenka we wszystkim pomaga i udzieli niezbędnych informacji. Jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze, p. Sebastian świetnie wszystko wytłumaczy i nauczy bardzo dobrze jeździć. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem :) Bardzo polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX" :)
Data dodania: 19.10.2016Dodane przez: Aneta

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetna szkoła, egzamin zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy są cierpliwi i dobrze przygotowują do egzaminu i do późniejszej jazdy. Pani Bożenka zawsze znajdzie dogodne terminy, a Pan Witek w miłej atmosferze nauczy teorii! Gorąco polecam tą szkole jazdy!
Data dodania: 18.08.2016Dodane przez: Rafał

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Profesjonalnie w 100 procentach. Polecam gorąco :)
Data dodania: 5.08.2016Dodane przez: Karolina

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Ośrodek bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Panuje w nim miła atmosfera. Wykłady i jazdy na bardzo wysokim poziomie. Instruktorzy uczą profesjonalnie i bez stresu. Dzięki kursowi w tym ośrodki zdałem za pierwszym razem.
Data dodania: 20.05.2016Dodane przez: Grzesiek

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zdałam egzamin za pierwszym razem, polecam ten ośrodek szkolenia
Data dodania: 20.05.2016Dodane przez: Saturnin

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Z pełnym przekonaniem mogę polecić Ośrodek Szkolenia "Alex", naprawdę na najwyższym poziomie szkolenie, zdawałam na kategorię B i praktykę zdałam za pierwszym razem, uczą bardzo dobrze techniki jazdy, a kurs to sama przyjemność, POLECAM.
Data dodania: 14.05.2016Dodane przez: Weronika

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, nauka na samochodach takich samych jak na egzaminie. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Naprawdę polecam tą szkole dla przyszłych kierowców. Dziękuję za współpracę.
Jakub G - 9.02.2016
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818