Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
85 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Profesjonalnie w 100 procentach. Polecam gorąco :)
Data dodania: 5.08.2016Dodane przez: Karolina

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Ośrodek bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu. Panuje w nim miła atmosfera. Wykłady i jazdy na bardzo wysokim poziomie. Instruktorzy uczą profesjonalnie i bez stresu. Dzięki kursowi w tym ośrodki zdałem za pierwszym razem.
Data dodania: 20.05.2016Dodane przez: Grzesiek

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zdałam egzamin za pierwszym razem, polecam ten ośrodek szkolenia
Data dodania: 20.05.2016Dodane przez: Saturnin

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Z pełnym przekonaniem mogę polecić Ośrodek Szkolenia "Alex", naprawdę na najwyższym poziomie szkolenie, zdawałam na kategorię B i praktykę zdałam za pierwszym razem, uczą bardzo dobrze techniki jazdy, a kurs to sama przyjemność, POLECAM.
Data dodania: 14.05.2016Dodane przez: Weronika

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Najlepszy Osrodek Szkolenia Kierowców w Krakowie. Bardzo ciekawe wykłady, elastyczne godziny dostosowane do kursantów. Jazdy z Sebastianem to czysta przyjemność. Bardzo miła atmosfera. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem .Bardzo dziękuje p. Witkowi, p. Bożence i Sebastianowi.
Data dodania: 27.04.2016Dodane przez: Ania

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Szczerze i serdecznie polecam! Bardzo profesjonalne i pełne życzliwości podejście do kursanta. Atmosfera całego kursu tak sympatyczna, że zupełnie zapomina się o stresie, a kurs traktuje jak niezapomnianą przygodę. Na pewno będę wspominać ten czas z uśmiechem na ustach.
Data dodania: 19.04.2016Dodane przez: Kornelia

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetny ośrodek! Zajęcia z teorii z Panem Witkiem ciekawe i świetnie prowadzone, cierpliwi instruktorzy i Pani Bożenka, która zawsze udzieli pomocy i rady! Teoria zdana na 100% za pierwszym razem, praktyka za drugim, co wynikało ze złośliwości egzaminatora. Każdemu kto nie tylko chce zdać egzamin, lecz także dobrze jeździć gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"!!! Pozdrawiam serdecznie! :)
Data dodania: 13.04.2016Dodane przez: Kuba

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Gorąco polecam ośrodek szkolenia ALEX! Po prostu rewelacja. Wspaniały wykładowca pan Witek, z którym zajęcia to sama przyjemność. Kochana pani Bożenka zawsze służąca pomocą i zrozumieniem. A także najlepszy na świecie instruktor Sebastian, z którym nigdy nie było nudno.Zdałam za pierwszym razem teorię i egzamin praktyczny. Super! Dziękuję za wszystko moi kochani! Pozdrawiam
Data dodania: 25.03.2016Dodane przez: Magda

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Kurs bardzo fajnie prowadzony, teoria oraz praktyka, zdecydowanie polecam , zdałem za 1 razem ;)
Data dodania: 23.03.2016Dodane przez: Łukasz S

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zdecydowanie polecam OSK Alex. Cieszę się, że trafiłam pod skrzydła p. Bożenki, która we wszystkim chętnie pomaga i troszczy się o każdego kursanta. Wykłady ciekawe, fajnie prowadzone. Jazdy bez stresu, w dogodnych terminach dla każdego. Miałam jazdy głównie z Sebastianem- zero stresu, bardzo miła atmosfera, świetne podejście do kursanta. Serdeczne pozdrowienia dla p. Bożenki, p.Witka, Sebastiana i Sławka :) Dziękuję za współpracę
Data dodania: 26.02.2016Dodane przez: Ania

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Polecam,polecam i jeszcze raz polecam OSK Alex. Świetna atmosfera,bardzo ciekawie prowadzone wykłady przez pana Witka :). Polecam pana Andrzeja który jest zawsze uśmiechnięty,jazdy dzięki niemu były bardzo pouczające, ciekawe i na najwyższym poziomie. Dzięki panu Andrzejowi i jego radom zdałam za pierwszym razem :))) jeszcze raz bardzo polecam ten ośrodek! :)
Magda - 3.11.2014
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818