Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
89 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetny ośrodek! Zajęcia z teorii z Panem Witkiem ciekawe i świetnie prowadzone, cierpliwi instruktorzy i Pani Bożenka, która zawsze udzieli pomocy i rady! Teoria zdana na 100% za pierwszym razem, praktyka za drugim, co wynikało ze złośliwości egzaminatora. Każdemu kto nie tylko chce zdać egzamin, lecz także dobrze jeździć gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"!!! Pozdrawiam serdecznie! :)
Data dodania: 13.04.2016Dodane przez: Kuba

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Gorąco polecam ośrodek szkolenia ALEX! Po prostu rewelacja. Wspaniały wykładowca pan Witek, z którym zajęcia to sama przyjemność. Kochana pani Bożenka zawsze służąca pomocą i zrozumieniem. A także najlepszy na świecie instruktor Sebastian, z którym nigdy nie było nudno.Zdałam za pierwszym razem teorię i egzamin praktyczny. Super! Dziękuję za wszystko moi kochani! Pozdrawiam
Data dodania: 25.03.2016Dodane przez: Magda

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Kurs bardzo fajnie prowadzony, teoria oraz praktyka, zdecydowanie polecam , zdałem za 1 razem ;)
Data dodania: 23.03.2016Dodane przez: Łukasz S

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zdecydowanie polecam OSK Alex. Cieszę się, że trafiłam pod skrzydła p. Bożenki, która we wszystkim chętnie pomaga i troszczy się o każdego kursanta. Wykłady ciekawe, fajnie prowadzone. Jazdy bez stresu, w dogodnych terminach dla każdego. Miałam jazdy głównie z Sebastianem- zero stresu, bardzo miła atmosfera, świetne podejście do kursanta. Serdeczne pozdrowienia dla p. Bożenki, p.Witka, Sebastiana i Sławka :) Dziękuję za współpracę
Data dodania: 26.02.2016Dodane przez: Ania

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, nauka na samochodach takich samych jak na egzaminie. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Naprawdę polecam tą szkole dla przyszłych kierowców. Dziękuję za współpracę.
Data dodania: 9.02.2016Dodane przez: Jakub G

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Serdecznie polecam ten ośrodek, teoria oraz praktyka na bardzo wysokim poziomie. Wykładowca oraz instruktor wszystko doskonale potrafią wytłumaczyć. Egzaminy zdane za pierwszym razem, Polecam!
Data dodania: 19.12.2015Dodane przez: Marcin

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Witam. Chcialabym podziekować instruktorom wykladowcy jak i Pani Bozence Kulturalni pozytywnie nastawieni Tani i profesjonalni !!!! Goraco polecam wszystkim. Rowniez zdalam za 1wszym teorie i praktyke. Dobre nauczanie zero stresu . Dziekuje bardzo szkoda,ze tylko 5pkt mozna dodac z opinii. Polecam !!!!
Data dodania: 11.12.2015Dodane przez: martyna

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetna szkoła, bardzo dobrzy wykładowcy i instruktorzy. Zajęcia teoretyczne przygotowane bardzo dobrze, praktyka pod każdym względem na najwyższym poziomie. Bardzo mili i sympatyczni Właściciele, elastyczni w stosunku do klienta. Bardzo dziękuje za przygotowanie do egzaminów, cierpliwość i świetną atmosferę. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym, warto w 100%. Pozdrowienia dla Bożeny, Pana Witka i Sebastiana świetnego instruktora:)
Data dodania: 30.11.2015Dodane przez: Joasia

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Strasznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX", wykłady teoretyczne na wysokim poziomie. Jako instruktora miałem Sebastiana, na jazdach nigdy mi się nie nudziło zawsze można było pogadać, potrafił wszystko wytłumaczyć i co najważniejsze nauczył mnie jeździć. Teorię oraz praktykę zdałem za pierwszym razem. Polecam
Data dodania: 29.11.2015Dodane przez: Marcin

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Egzamin zadany za pierwszym razem, to mówi wszystko. Świetny ośrodek dla każdego, dogodne terminy, cierpliwi instruktorzy. Sympatyczna atmosfera, i zero stresu. To wszystko sprawia, że zdanie egzaminu praktycznego to bułka z masłem. Polecam. :)
Data dodania: 19.11.2015Dodane przez: Dominika

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

zajęcia w przyjaznej atmosferze, na luzie, a zarazem rzeczowo, indywidualne podejście do kursanta, wszystko poszło bardzo sprawnie, polecam szkołę!
Daria - 21.05.2017
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818