Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie
Opinie
Ocena: 98%
83 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>
*****
Witam. Chcialabym podziekować instruktorom wykladowcy jak i Pani Bozence Kulturalni pozytywnie nastawieni Tani i profesjonalni !!!! Goraco polecam wszystkim. Rowniez zdalam za 1wszym teorie i praktyke. Dobre nauczanie zero stresu . Dziekuje bardzo szkoda,ze tylko 5pkt mozna dodac z opinii. Polecam !!!!
Data dodania: 11.12.2015Dodane przez: martyna
*****
Świetna szkoła, bardzo dobrzy wykładowcy i instruktorzy. Zajęcia teoretyczne przygotowane bardzo dobrze, praktyka pod każdym względem na najwyższym poziomie. Bardzo mili i sympatyczni Właściciele, elastyczni w stosunku do klienta. Bardzo dziękuje za przygotowanie do egzaminów, cierpliwość i świetną atmosferę. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym, warto w 100%. Pozdrowienia dla Bożeny, Pana Witka i Sebastiana świetnego instruktora:)
Data dodania: 30.11.2015Dodane przez: Joasia
*****
Strasznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX", wykłady teoretyczne na wysokim poziomie. Jako instruktora miałem Sebastiana, na jazdach nigdy mi się nie nudziło zawsze można było pogadać, potrafił wszystko wytłumaczyć i co najważniejsze nauczył mnie jeździć. Teorię oraz praktykę zdałem za pierwszym razem. Polecam
Data dodania: 29.11.2015Dodane przez: Marcin
*****
Egzamin zadany za pierwszym razem, to mówi wszystko. Świetny ośrodek dla każdego, dogodne terminy, cierpliwi instruktorzy. Sympatyczna atmosfera, i zero stresu. To wszystko sprawia, że zdanie egzaminu praktycznego to bułka z masłem. Polecam. :)
Data dodania: 19.11.2015Dodane przez: Dominika
*****
Super ośrodek,Polecam wykłady i jazda na prowadzone na bardzo wysokim poziomie.Nauka dokładna i na luzie niema stresu.super terminy i dogodny czas.Ja zdałam za pierwszym razem brawo ja brawo ALEX.
Data dodania: 17.11.2015Dodane przez: RENATA
*****
Gorąco polecam ośrodek szkolenia ALEX. Bardzo miła i wesoła atmosfera na wykładach, doskonali instruktorzy, że aż żal, że to się już skończyło. Teorię i praktykę kat. B zdałam za pierwszym razem :) Przesyłam serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla pani Bożeny, pana Witka oraz instruktorów Andrzeja i Sebastiana.
Data dodania: 11.11.2015Dodane przez: Dorota
*****
Bardzo humorystyczne wykłady i instruktorzy na wysokim poziomie . Zdecydowanie polecam :) !!! Dziękuję za współpracę
Data dodania: 4.11.2015Dodane przez: Damian
*****
Polecam ośrodek szkolenia kierowców "ALEX" . Humorystyczne wykłady i instruktorzy na wysokim poziomie . Dziękuję za wszystko czego się nauczyłem :)
Data dodania: 3.11.2015Dodane przez: Damian
*****
Serdecznie polecam wszystkim ten ośrodek robiłem tutaj kat.B i dwa dni temu zdałem na kat.A nauka w tej szkole jest bezstresowa i na prawdę przyjemna instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą i objaśniają "ALEX" jest warty 100 gwiazdek polecam wszystkim przyszłym kierowcą.
Data dodania: 26.09.2015Dodane przez: Marcin B
*****
Witam wszystkich czytajacych opinie i zastanawiajacych sie czy wybrac ta szkole nie ma sie nad czym zastanawiac ta szkola jest warta wiecej niz 5 gwiazdek instruktorzy bardzo dobrze wszystko wytlumacza i pokarza sa wyrozumiali i opanowani w Alexsie robilem kat.B a dzisiaj zdalem na kat.A oczywiscie uczylem sie w Alexsie naprawde polecam ta szkole jesli ktos sie denerwuje bardzo jazdami to tutaj naprawde jest taka mila atmosfera ze nie mysli sie o tym:-) pozdrowienia dla wlascicieli:-)
Data dodania: 24.09.2015Dodane przez: Marcin B

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Serdecznie polecam! Najlepsza szkoła jazdy, zero stresu, miła atmosfera, pełen​ profesjonalizm. Dziękuję bardzo p. Sebastianowi za świetne przygotowanie​ do jazdy. Po złych doświadczeniach w poprzedniej szkole przepisałam się tutaj i nie żałuję, całkiem inne podejście do kursanta. Najlepsza szkoła! Polecam i jeszcze raz dziękuję, egzaminy zdane za pierwszym​ razem :)
Aleksandra - 7.01.2018
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818