Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
85 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, nauka na samochodach takich samych jak na egzaminie. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Naprawdę polecam tą szkole dla przyszłych kierowców. Dziękuję za współpracę.
Data dodania: 9.02.2016Dodane przez: Jakub G

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Serdecznie polecam ten ośrodek, teoria oraz praktyka na bardzo wysokim poziomie. Wykładowca oraz instruktor wszystko doskonale potrafią wytłumaczyć. Egzaminy zdane za pierwszym razem, Polecam!
Data dodania: 19.12.2015Dodane przez: Marcin

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Witam. Chcialabym podziekować instruktorom wykladowcy jak i Pani Bozence Kulturalni pozytywnie nastawieni Tani i profesjonalni !!!! Goraco polecam wszystkim. Rowniez zdalam za 1wszym teorie i praktyke. Dobre nauczanie zero stresu . Dziekuje bardzo szkoda,ze tylko 5pkt mozna dodac z opinii. Polecam !!!!
Data dodania: 11.12.2015Dodane przez: martyna

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetna szkoła, bardzo dobrzy wykładowcy i instruktorzy. Zajęcia teoretyczne przygotowane bardzo dobrze, praktyka pod każdym względem na najwyższym poziomie. Bardzo mili i sympatyczni Właściciele, elastyczni w stosunku do klienta. Bardzo dziękuje za przygotowanie do egzaminów, cierpliwość i świetną atmosferę. Gorąco polecam wszystkim zainteresowanym, warto w 100%. Pozdrowienia dla Bożeny, Pana Witka i Sebastiana świetnego instruktora:)
Data dodania: 30.11.2015Dodane przez: Joasia

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Strasznie polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX", wykłady teoretyczne na wysokim poziomie. Jako instruktora miałem Sebastiana, na jazdach nigdy mi się nie nudziło zawsze można było pogadać, potrafił wszystko wytłumaczyć i co najważniejsze nauczył mnie jeździć. Teorię oraz praktykę zdałem za pierwszym razem. Polecam
Data dodania: 29.11.2015Dodane przez: Marcin

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Egzamin zadany za pierwszym razem, to mówi wszystko. Świetny ośrodek dla każdego, dogodne terminy, cierpliwi instruktorzy. Sympatyczna atmosfera, i zero stresu. To wszystko sprawia, że zdanie egzaminu praktycznego to bułka z masłem. Polecam. :)
Data dodania: 19.11.2015Dodane przez: Dominika

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Super ośrodek,Polecam wykłady i jazda na prowadzone na bardzo wysokim poziomie.Nauka dokładna i na luzie niema stresu.super terminy i dogodny czas.Ja zdałam za pierwszym razem brawo ja brawo ALEX.
Data dodania: 17.11.2015Dodane przez: RENATA

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Gorąco polecam ośrodek szkolenia ALEX. Bardzo miła i wesoła atmosfera na wykładach, doskonali instruktorzy, że aż żal, że to się już skończyło. Teorię i praktykę kat. B zdałam za pierwszym razem :) Przesyłam serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla pani Bożeny, pana Witka oraz instruktorów Andrzeja i Sebastiana.
Data dodania: 11.11.2015Dodane przez: Dorota

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo humorystyczne wykłady i instruktorzy na wysokim poziomie . Zdecydowanie polecam :) !!! Dziękuję za współpracę
Data dodania: 4.11.2015Dodane przez: Damian

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam ośrodek szkolenia kierowców "ALEX" . Humorystyczne wykłady i instruktorzy na wysokim poziomie . Dziękuję za wszystko czego się nauczyłem :)
Data dodania: 3.11.2015Dodane przez: Damian

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Profesjonalnie w 100 procentach. Polecam gorąco :)
Karolina - 5.08.2016
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818