Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie
Opinie
Ocena: 98%
83 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>
*****
Super szkoła jazdy! Świetni instruktorzy i bardzo miła atmosfera. To sprawia że chce się jeździć,a egzamin przychodzi o wiele łatwiej. Polecam każdemu! :-)
Data dodania: 6.08.2015Dodane przez: Paweł
*****
Jestem bardzo zadowolona z kursu ;)) Szkołę bardzo polecam, oba egzaminy zdane za pierwszym razem. Z właścicielami można wszystko ustalić i dopasować do swoich potrzeb. Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam jeszcze raz ;)
Data dodania: 4.08.2015Dodane przez: Asia
Polecam każdej osobie, która waha się przed wyborem solidnej szkoły jazdy. Teoria świetnie przeprowadzona dodatkowo polecona książka wraz z testami idealnie przygotowała do mnie egzaminu teoretycznego- żadne z pytań nie było zaskoczeniem. Co najważniejsze jazda w luźnej atmosferze z Sebastianem, z solidnym przygotowaniem do egzaminu. Trasa egzaminacyjna ze wszystkimi manewrami była perfekcyjnie opanowana. Stąd zdanie za pierwszym razem nie stanowiło problemu. Serdecznie polecam
Data dodania: 17.06.2015Dodane przez: Zadowolona
*****
Świetna szkoła dla każdego, kto pragnie bezstresowo przygotować się do zdania egzaminów. Świetna organizacja zajęć, rzetelni i konkretni instruktorzy, elastyczność wyboru godzin jazd, wszystko to sprawia, że szkoła jest warta uwagi. Pięć gwiazdek w pełni zasłużone. Polecam
Data dodania: 31.05.2015Dodane przez: Krzysiek
*****
Zdecydowanie, szkoła jest warta polecenia wszystkim kandydatom na kierowców! Zajęcia teoretyczne, prowadzone przez Pana Witka, w miłej atmosferze świetnie przygotowują zarówno do egzaminu teoretycznego jak i przyszłego poruszania się po drogach. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam genialnego instruktora-Sebastiana z, którym na jazdach nigdy nie było nudno, oraz oczywiście Panią Bożenę ;) Dzisiaj udało mi się zdać oba egzaminy przy pierwszym podejściu :)
Data dodania: 21.04.2015Dodane przez: Krystian
*****
POLECAM! Wszystko zdane za pierwszym razem! Na wykłady i jazdy chodzi się z przyjemnością. Trochę żal, że to już koniec :)
Data dodania: 2.04.2015Dodane przez: Anna
*****
Super szkoła! solidne przygotowanie, bezstresowa i miła atmosfera, dbałość o szczegóły, pełen PROFESJONALIZM. Egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem, podchodząc do niego bez specjalnego stresu, pewna siebie i swoich umiejętności, a wszystko to dzięki instruktorowi Panu Sebastianowi to dzięki jego ciężkiej pracy którą włożył w to żeby mnie nauczyć jezdzić tak dobrze, że na egzaminie nie czułam żadnego strachu ani stresu.
Data dodania: 4.03.2015Dodane przez: Karolina K :)
*****
Nauka w tak przemiłej atmosferze to przyjemność :) Humor i podejście sprawia,że umiejętności przychodzą same :) Miło spotkać na swojej drodze tak fajnych ludzi,którzy uczą rzetelnie i skutecznie :) Serdecznie polecam a Pani Bożence, Panu Witkowi i Sebastianowi BARDZO DZIĘKUJĘ :)
Data dodania: 27.02.2015Dodane przez: Kasia B.
*****
Doszkalałem się w OSK Alex przed egzaminami i jestem bardzo zadowolony z przebiegu szkolenia z jazdy jak i z instruktora z którym miałem zaszczyt jeździć tj. Sebastiana.Serdecznie polecam szkołę OSK "ALEX" i dziękuje za współprace.Pozdrawiam :)
Data dodania: 22.02.2015Dodane przez: Wojtek
*****
Szkoła jest świetna, Pan Witek i Pani Bożena to naprawce cudowni ludzie :) pomagają i zawsze się dostosowują do potrzeb kursanta. Instruktorzy bardzo zabawni, dzięki temu jest luźna atmosfera i szybko uczysz się jeździć ;)
Data dodania: 12.02.2015Dodane przez: Gosia

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Bardzo polecam OSK Alex :) Panuje tam bardzo miła atmosfera podczas wykładów i jazd, jest to bezstresowe i skuteczne przygotowanie. Zawsze możliwość dopasowania terminów do kursanta. Szczerze mogę polecić każdemu ten ośrodek szkoleniowy. Wykłady oraz jazdy były ciekawe i bardzo przydatne. Dziękuje Panu Witkowi , Andrzejowi a najbardziej pani Bożenie za miłe słowa i za wyrozumiałość gdy trzeba było przełożyć jazdy. :) Co najważniejsze EGZAMIN ZDANY w bardzo krótkim czas
Magdalena K :) - 9.11.2014
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818