Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
89 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Super ośrodek,Polecam wykłady i jazda na prowadzone na bardzo wysokim poziomie.Nauka dokładna i na luzie niema stresu.super terminy i dogodny czas.Ja zdałam za pierwszym razem brawo ja brawo ALEX.
Data dodania: 17.11.2015Dodane przez: RENATA

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Gorąco polecam ośrodek szkolenia ALEX. Bardzo miła i wesoła atmosfera na wykładach, doskonali instruktorzy, że aż żal, że to się już skończyło. Teorię i praktykę kat. B zdałam za pierwszym razem :) Przesyłam serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla pani Bożeny, pana Witka oraz instruktorów Andrzeja i Sebastiana.
Data dodania: 11.11.2015Dodane przez: Dorota

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo humorystyczne wykłady i instruktorzy na wysokim poziomie . Zdecydowanie polecam :) !!! Dziękuję za współpracę
Data dodania: 4.11.2015Dodane przez: Damian

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam ośrodek szkolenia kierowców "ALEX" . Humorystyczne wykłady i instruktorzy na wysokim poziomie . Dziękuję za wszystko czego się nauczyłem :)
Data dodania: 3.11.2015Dodane przez: Damian

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Serdecznie polecam wszystkim ten ośrodek robiłem tutaj kat.B i dwa dni temu zdałem na kat.A nauka w tej szkole jest bezstresowa i na prawdę przyjemna instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą i objaśniają "ALEX" jest warty 100 gwiazdek polecam wszystkim przyszłym kierowcą.
Data dodania: 26.09.2015Dodane przez: Marcin B

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Witam wszystkich czytajacych opinie i zastanawiajacych sie czy wybrac ta szkole nie ma sie nad czym zastanawiac ta szkola jest warta wiecej niz 5 gwiazdek instruktorzy bardzo dobrze wszystko wytlumacza i pokarza sa wyrozumiali i opanowani w Alexsie robilem kat.B a dzisiaj zdalem na kat.A oczywiscie uczylem sie w Alexsie naprawde polecam ta szkole jesli ktos sie denerwuje bardzo jazdami to tutaj naprawde jest taka mila atmosfera ze nie mysli sie o tym:-) pozdrowienia dla wlascicieli:-)
Data dodania: 24.09.2015Dodane przez: Marcin B

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Super szkoła jazdy! Świetni instruktorzy i bardzo miła atmosfera. To sprawia że chce się jeździć,a egzamin przychodzi o wiele łatwiej. Polecam każdemu! :-)
Data dodania: 6.08.2015Dodane przez: Paweł

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Jestem bardzo zadowolona z kursu ;)) Szkołę bardzo polecam, oba egzaminy zdane za pierwszym razem. Z właścicielami można wszystko ustalić i dopasować do swoich potrzeb. Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam jeszcze raz ;)
Data dodania: 4.08.2015Dodane przez: Asia

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
Polecam każdej osobie, która waha się przed wyborem solidnej szkoły jazdy. Teoria świetnie przeprowadzona dodatkowo polecona książka wraz z testami idealnie przygotowała do mnie egzaminu teoretycznego- żadne z pytań nie było zaskoczeniem. Co najważniejsze jazda w luźnej atmosferze z Sebastianem, z solidnym przygotowaniem do egzaminu. Trasa egzaminacyjna ze wszystkimi manewrami była perfekcyjnie opanowana. Stąd zdanie za pierwszym razem nie stanowiło problemu. Serdecznie polecam
Data dodania: 17.06.2015Dodane przez: Zadowolona

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetna szkoła dla każdego, kto pragnie bezstresowo przygotować się do zdania egzaminów. Świetna organizacja zajęć, rzetelni i konkretni instruktorzy, elastyczność wyboru godzin jazd, wszystko to sprawia, że szkoła jest warta uwagi. Pięć gwiazdek w pełni zasłużone. Polecam
Data dodania: 31.05.2015Dodane przez: Krzysiek

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Zapisałem się na kurs w szkole jazdy ponieważ dostałem informacje że ma jedną z najwyższych zdawalności. Miałem okazje jeździć z każdym instruktorem pracującym co fajnie wpłynęło na opanowanie stresu podczas egzaminu i nowego egzaminatora. Pan Witold prowadzi wykłady w świetny sposób jest zabawnie a zaraz przekazuje ogromną wiedzę która przyda się nie tylko w Polsce ale również podczas wyjazdów zagranicznych. Widać pasje i profesjonalizm w OSK ALEX Pani Bożena sup
Maciej - 30.12.2018
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818