Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
85 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Serdecznie polecam wszystkim ten ośrodek robiłem tutaj kat.B i dwa dni temu zdałem na kat.A nauka w tej szkole jest bezstresowa i na prawdę przyjemna instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą i objaśniają "ALEX" jest warty 100 gwiazdek polecam wszystkim przyszłym kierowcą.
Data dodania: 26.09.2015Dodane przez: Marcin B

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Witam wszystkich czytajacych opinie i zastanawiajacych sie czy wybrac ta szkole nie ma sie nad czym zastanawiac ta szkola jest warta wiecej niz 5 gwiazdek instruktorzy bardzo dobrze wszystko wytlumacza i pokarza sa wyrozumiali i opanowani w Alexsie robilem kat.B a dzisiaj zdalem na kat.A oczywiscie uczylem sie w Alexsie naprawde polecam ta szkole jesli ktos sie denerwuje bardzo jazdami to tutaj naprawde jest taka mila atmosfera ze nie mysli sie o tym:-) pozdrowienia dla wlascicieli:-)
Data dodania: 24.09.2015Dodane przez: Marcin B

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Super szkoła jazdy! Świetni instruktorzy i bardzo miła atmosfera. To sprawia że chce się jeździć,a egzamin przychodzi o wiele łatwiej. Polecam każdemu! :-)
Data dodania: 6.08.2015Dodane przez: Paweł

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Jestem bardzo zadowolona z kursu ;)) Szkołę bardzo polecam, oba egzaminy zdane za pierwszym razem. Z właścicielami można wszystko ustalić i dopasować do swoich potrzeb. Pełen profesjonalizm. Bardzo polecam jeszcze raz ;)
Data dodania: 4.08.2015Dodane przez: Asia

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
Polecam każdej osobie, która waha się przed wyborem solidnej szkoły jazdy. Teoria świetnie przeprowadzona dodatkowo polecona książka wraz z testami idealnie przygotowała do mnie egzaminu teoretycznego- żadne z pytań nie było zaskoczeniem. Co najważniejsze jazda w luźnej atmosferze z Sebastianem, z solidnym przygotowaniem do egzaminu. Trasa egzaminacyjna ze wszystkimi manewrami była perfekcyjnie opanowana. Stąd zdanie za pierwszym razem nie stanowiło problemu. Serdecznie polecam
Data dodania: 17.06.2015Dodane przez: Zadowolona

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetna szkoła dla każdego, kto pragnie bezstresowo przygotować się do zdania egzaminów. Świetna organizacja zajęć, rzetelni i konkretni instruktorzy, elastyczność wyboru godzin jazd, wszystko to sprawia, że szkoła jest warta uwagi. Pięć gwiazdek w pełni zasłużone. Polecam
Data dodania: 31.05.2015Dodane przez: Krzysiek

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zdecydowanie, szkoła jest warta polecenia wszystkim kandydatom na kierowców! Zajęcia teoretyczne, prowadzone przez Pana Witka, w miłej atmosferze świetnie przygotowują zarówno do egzaminu teoretycznego jak i przyszłego poruszania się po drogach. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam genialnego instruktora-Sebastiana z, którym na jazdach nigdy nie było nudno, oraz oczywiście Panią Bożenę ;) Dzisiaj udało mi się zdać oba egzaminy przy pierwszym podejściu :)
Data dodania: 21.04.2015Dodane przez: Krystian

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
POLECAM! Wszystko zdane za pierwszym razem! Na wykłady i jazdy chodzi się z przyjemnością. Trochę żal, że to już koniec :)
Data dodania: 2.04.2015Dodane przez: Anna

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Super szkoła! solidne przygotowanie, bezstresowa i miła atmosfera, dbałość o szczegóły, pełen PROFESJONALIZM. Egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem, podchodząc do niego bez specjalnego stresu, pewna siebie i swoich umiejętności, a wszystko to dzięki instruktorowi Panu Sebastianowi to dzięki jego ciężkiej pracy którą włożył w to żeby mnie nauczyć jezdzić tak dobrze, że na egzaminie nie czułam żadnego strachu ani stresu.
Data dodania: 4.03.2015Dodane przez: Karolina K :)

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Nauka w tak przemiłej atmosferze to przyjemność :) Humor i podejście sprawia,że umiejętności przychodzą same :) Miło spotkać na swojej drodze tak fajnych ludzi,którzy uczą rzetelnie i skutecznie :) Serdecznie polecam a Pani Bożence, Panu Witkowi i Sebastianowi BARDZO DZIĘKUJĘ :)
Data dodania: 27.02.2015Dodane przez: Kasia B.

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Ośrodek szkolenia kierowców godny polecenia. Dziękuje Pani Bożence, Panu Witkowi i oczywiście najlepszym instruktorom Sławkowi oraz Sebastianowi :) . Egzamin zdany za pierwszym razem, zarówno teoria jak i praktyka. Polecam wszystkim osk Alex !!! :)
Nicole - 29.03.2017
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818