Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
85 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Doszkalałem się w OSK Alex przed egzaminami i jestem bardzo zadowolony z przebiegu szkolenia z jazdy jak i z instruktora z którym miałem zaszczyt jeździć tj. Sebastiana.Serdecznie polecam szkołę OSK "ALEX" i dziękuje za współprace.Pozdrawiam :)
Data dodania: 22.02.2015Dodane przez: Wojtek

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Szkoła jest świetna, Pan Witek i Pani Bożena to naprawce cudowni ludzie :) pomagają i zawsze się dostosowują do potrzeb kursanta. Instruktorzy bardzo zabawni, dzięki temu jest luźna atmosfera i szybko uczysz się jeździć ;)
Data dodania: 12.02.2015Dodane przez: Gosia

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Wszystko na najwyższym poziomie, świetna atmosfera zarówno podczas wykładów jak i jazd, instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu (sam zdałem za pierwszym razem baz problemów) :) Wszystko na najwyższym poziomie! Polecam każdemu! :)
Data dodania: 8.02.2015Dodane przez: Piotrek P

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetne wykłady z humorem Instruktorzy których można pozazdrościć Nie ma nudy a nauka jazdy przychodzi sama POLECAM!
Data dodania: 4.02.2015Dodane przez: Marcin

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX" ! Wykłady bardzo dobrze przygotowały mnie do egzaminu, a co najważniejsze nie ma na nich nudy! Tak naprawdę niewiele musiałam przerabiać testów na egzamin teoretyczny, ponieważ dużo wyniosłam z zajęć, na których panowała miła (często zabawna :)atmosfera. Z praktyką nie było problemu. Zawsze jeździłam o godzinach, które najbardziej mi pasowały. Doświadczeni Instruktorzy podchodzą indywidualnie do każdego kursanta.
Data dodania: 2.02.2015Dodane przez: Karolina

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Uczyłem się tam w 2011r. polecam każdemu kto chce nauczyć się jeździć ;) Pozdrawiam
Data dodania: 27.12.2014Dodane przez: Krzysztof

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem - dziękuję! Świetna atmosfera zarówno na wykładach jak i już podczas praktycznej nauki jazdy - pozdrowienia dla instruktorów MARIUSZA i SEBASTIANA oraz dla przesympatycznej i wyrozumiałej pani Bożeny ;) Polecam gorąco :)
Data dodania: 3.12.2014Dodane przez: Ania

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Jestem bardzo zadowolony z insruktorow. Maja indywidualne podejscie do klienta i tworza sympatyczna atmosfere. Juz polecilem szkole trzem znajomym i wszyscy sa rowniez zadowoleni.
Data dodania: 24.11.2014Dodane przez: Artem

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Bardzo polecam OSK Alex :) Panuje tam bardzo miła atmosfera podczas wykładów i jazd, jest to bezstresowe i skuteczne przygotowanie. Zawsze możliwość dopasowania terminów do kursanta. Szczerze mogę polecić każdemu ten ośrodek szkoleniowy. Wykłady oraz jazdy były ciekawe i bardzo przydatne. Dziękuje Panu Witkowi , Andrzejowi a najbardziej pani Bożenie za miłe słowa i za wyrozumiałość gdy trzeba było przełożyć jazdy. :) Co najważniejsze EGZAMIN ZDANY w bardzo krótkim czas
Data dodania: 9.11.2014Dodane przez: Magdalena K :)

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam,polecam i jeszcze raz polecam OSK Alex. Świetna atmosfera,bardzo ciekawie prowadzone wykłady przez pana Witka :). Polecam pana Andrzeja który jest zawsze uśmiechnięty,jazdy dzięki niemu były bardzo pouczające, ciekawe i na najwyższym poziomie. Dzięki panu Andrzejowi i jego radom zdałam za pierwszym razem :))) jeszcze raz bardzo polecam ten ośrodek! :)
Data dodania: 3.11.2014Dodane przez: Magda

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Bardzo polecam OSK Alex :) Panuje tam bardzo miła atmosfera podczas wykładów i jazd, jest to bezstresowe i skuteczne przygotowanie. Zawsze możliwość dopasowania terminów do kursanta. Szczerze mogę polecić każdemu ten ośrodek szkoleniowy. Wykłady oraz jazdy były ciekawe i bardzo przydatne. Dziękuje Panu Witkowi , Andrzejowi a najbardziej pani Bożenie za miłe słowa i za wyrozumiałość gdy trzeba było przełożyć jazdy. :) Co najważniejsze EGZAMIN ZDANY w bardzo krótkim czas
Magdalena K :) - 9.11.2014
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818