Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
89 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zdecydowanie, szkoła jest warta polecenia wszystkim kandydatom na kierowców! Zajęcia teoretyczne, prowadzone przez Pana Witka, w miłej atmosferze świetnie przygotowują zarówno do egzaminu teoretycznego jak i przyszłego poruszania się po drogach. Bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam genialnego instruktora-Sebastiana z, którym na jazdach nigdy nie było nudno, oraz oczywiście Panią Bożenę ;) Dzisiaj udało mi się zdać oba egzaminy przy pierwszym podejściu :)
Data dodania: 21.04.2015Dodane przez: Krystian

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
POLECAM! Wszystko zdane za pierwszym razem! Na wykłady i jazdy chodzi się z przyjemnością. Trochę żal, że to już koniec :)
Data dodania: 2.04.2015Dodane przez: Anna

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Super szkoła! solidne przygotowanie, bezstresowa i miła atmosfera, dbałość o szczegóły, pełen PROFESJONALIZM. Egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem, podchodząc do niego bez specjalnego stresu, pewna siebie i swoich umiejętności, a wszystko to dzięki instruktorowi Panu Sebastianowi to dzięki jego ciężkiej pracy którą włożył w to żeby mnie nauczyć jezdzić tak dobrze, że na egzaminie nie czułam żadnego strachu ani stresu.
Data dodania: 4.03.2015Dodane przez: Karolina K :)

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Nauka w tak przemiłej atmosferze to przyjemność :) Humor i podejście sprawia,że umiejętności przychodzą same :) Miło spotkać na swojej drodze tak fajnych ludzi,którzy uczą rzetelnie i skutecznie :) Serdecznie polecam a Pani Bożence, Panu Witkowi i Sebastianowi BARDZO DZIĘKUJĘ :)
Data dodania: 27.02.2015Dodane przez: Kasia B.

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Doszkalałem się w OSK Alex przed egzaminami i jestem bardzo zadowolony z przebiegu szkolenia z jazdy jak i z instruktora z którym miałem zaszczyt jeździć tj. Sebastiana.Serdecznie polecam szkołę OSK "ALEX" i dziękuje za współprace.Pozdrawiam :)
Data dodania: 22.02.2015Dodane przez: Wojtek

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Szkoła jest świetna, Pan Witek i Pani Bożena to naprawce cudowni ludzie :) pomagają i zawsze się dostosowują do potrzeb kursanta. Instruktorzy bardzo zabawni, dzięki temu jest luźna atmosfera i szybko uczysz się jeździć ;)
Data dodania: 12.02.2015Dodane przez: Gosia

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Wszystko na najwyższym poziomie, świetna atmosfera zarówno podczas wykładów jak i jazd, instruktorzy bardzo dobrze przygotowują do egzaminu (sam zdałem za pierwszym razem baz problemów) :) Wszystko na najwyższym poziomie! Polecam każdemu! :)
Data dodania: 8.02.2015Dodane przez: Piotrek P

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetne wykłady z humorem Instruktorzy których można pozazdrościć Nie ma nudy a nauka jazdy przychodzi sama POLECAM!
Data dodania: 4.02.2015Dodane przez: Marcin

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX" ! Wykłady bardzo dobrze przygotowały mnie do egzaminu, a co najważniejsze nie ma na nich nudy! Tak naprawdę niewiele musiałam przerabiać testów na egzamin teoretyczny, ponieważ dużo wyniosłam z zajęć, na których panowała miła (często zabawna :)atmosfera. Z praktyką nie było problemu. Zawsze jeździłam o godzinach, które najbardziej mi pasowały. Doświadczeni Instruktorzy podchodzą indywidualnie do każdego kursanta.
Data dodania: 2.02.2015Dodane przez: Karolina

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Uczyłem się tam w 2011r. polecam każdemu kto chce nauczyć się jeździć ;) Pozdrawiam
Data dodania: 27.12.2014Dodane przez: Krzysztof

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Zdane za pierwszym teoria i praktyczny, jazdy z Panem Sebastianem- miła atmosfera+bardzo dobry instruktor, gorąco polecam
Rafał O. - 1.12.2017
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818