Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie
Opinie
Ocena: 98%
83 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>
*****
Kurs prowadzony profesjonalnie, świetne wykłady oraz instruktorzy znający doskonale preferencje i wymagania egzaminatorów. Polecam i dziękuje za świetne przygotowanie do egzaminu.
Data dodania: 10.09.2014Dodane przez: Paweł
*****
Polecam! polecam! polecam! właśnie zdałam egzamin na kat. B bez żadnego problemu. Nic nie zaskoczyło mnie na egzaminie, gdyż wszystko przerobiliśmy na jazdach z zawsze uśmiechniętym Panem Andrzejem :) Dziękuję za wyrozumiałość i profesjonalizm! Pozdrawiam :)
Data dodania: 2.09.2014Dodane przez: Ewelina
*****
Egzamin zdany, polecam bardzo!
Data dodania: 22.07.2014Dodane przez: Natalia
*****
Bardzo polecam OSK Alex :-) Mila atmosfera podczas wykladow i jazd, bezstresowe i skuteczne przygotowanie. Zawsze mozliwosc uzgodnienia i dopasowania terminow. Zarowno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem :-)
Data dodania: 14.07.2014Dodane przez: Gosia
*****
Zależało mi na tym, aby szybko zdobyć uprawnienia do prowadzenia motocykla. Dzięki zaangażowaniu i cennym wskazówkom Pana Witka egzamin państwowy został zaliczony ekspresowo :) Pozdrawiam i POLECAM.
Data dodania: 10.07.2014Dodane przez: Rafał
*****
Szczerze polecam!!! Egzamin na kat.A zdany! Wyrozumiały i cierpliwy instruktor, pan Witek. No i oczywiście pani Bożena, która zawsze uśmiechnięta witała mnie na placu. Super podejście do kursanta, dostosowanie terminów jazd do indywidualnych potrzeb, pełen profesjonalizm. Bardzo dziękuje!
Data dodania: 26.06.2014Dodane przez: Aneta
*****
szczerze mogę polecić każdemu ten ośrodek szkoleniowy , za ciekawe wykłady na których nie dało się zasnąć oraz jazdy które były ciekawe i przydatne dziękuje zarazem Panu Witkowi , Andrzejowi jak i Sebastianowi ,A tak w ogóle to dziękuje pani Bożenie za wyrozumiałość jeśli ktoś potrzebuje przełożyć jazdy . Polecam
Data dodania: 20.05.2014Dodane przez: Sebasatian
*****
Naprawdę polecam, przygotowanie przyszłych kierowców na najwyższym poziomie. Nauka praktyczna również :) Do egzaminu wszystko opanowane perfekcyjnie. Polecam P.Andrzeja :)
Data dodania: 6.05.2014Dodane przez: Michał
*****
Szczerze polecam OSK ALEX za profesjonalne szkolenie, miłą atmosferę, dużo śmiechu i co najważniejsze zero stresu. Egzamin teorytyczny, jak i praktyczny zdałam bez problemu za pierwszym razem. Dziękuję i pozdrawiam Pana Witka duży plus za ciekawe wykłady oraz Andrzeja za jazdy pełne śmiechu, a za razem nauki :)
Data dodania: 29.04.2014Dodane przez: Ania
*****
Bardzo polecam ten ośrodek! Dobrze przygotowane do egzaminu i nie tylko... Dziękuję bardzo wszystkim, którzy przyczynili się do mojej nauki, bardzo mi w tym pomogli, dzięki czemu zdałam za pierwszym razem: i teorię i praktykę :)
Data dodania: 22.04.2014Dodane przez: Patrycja

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Polecam! polecam! polecam! właśnie zdałam egzamin na kat. B bez żadnego problemu. Nic nie zaskoczyło mnie na egzaminie, gdyż wszystko przerobiliśmy na jazdach z zawsze uśmiechniętym Panem Andrzejem :) Dziękuję za wyrozumiałość i profesjonalizm! Pozdrawiam :)
Ewelina - 2.09.2014
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818