Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie
Opinie
Ocena: 98%
83 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>
*****
Kurs prowadzony profesjonalnie, świetne wykłady oraz instruktorzy znający doskonale preferencje i wymagania egzaminatorów. Polecam i dziękuje za świetne przygotowanie do egzaminu.
Data dodania: 10.09.2014Dodane przez: Paweł
*****
Polecam! polecam! polecam! właśnie zdałam egzamin na kat. B bez żadnego problemu. Nic nie zaskoczyło mnie na egzaminie, gdyż wszystko przerobiliśmy na jazdach z zawsze uśmiechniętym Panem Andrzejem :) Dziękuję za wyrozumiałość i profesjonalizm! Pozdrawiam :)
Data dodania: 2.09.2014Dodane przez: Ewelina
*****
Egzamin zdany, polecam bardzo!
Data dodania: 22.07.2014Dodane przez: Natalia
*****
Bardzo polecam OSK Alex :-) Mila atmosfera podczas wykladow i jazd, bezstresowe i skuteczne przygotowanie. Zawsze mozliwosc uzgodnienia i dopasowania terminow. Zarowno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem :-)
Data dodania: 14.07.2014Dodane przez: Gosia
*****
Zależało mi na tym, aby szybko zdobyć uprawnienia do prowadzenia motocykla. Dzięki zaangażowaniu i cennym wskazówkom Pana Witka egzamin państwowy został zaliczony ekspresowo :) Pozdrawiam i POLECAM.
Data dodania: 10.07.2014Dodane przez: Rafał
*****
Szczerze polecam!!! Egzamin na kat.A zdany! Wyrozumiały i cierpliwy instruktor, pan Witek. No i oczywiście pani Bożena, która zawsze uśmiechnięta witała mnie na placu. Super podejście do kursanta, dostosowanie terminów jazd do indywidualnych potrzeb, pełen profesjonalizm. Bardzo dziękuje!
Data dodania: 26.06.2014Dodane przez: Aneta
*****
szczerze mogę polecić każdemu ten ośrodek szkoleniowy , za ciekawe wykłady na których nie dało się zasnąć oraz jazdy które były ciekawe i przydatne dziękuje zarazem Panu Witkowi , Andrzejowi jak i Sebastianowi ,A tak w ogóle to dziękuje pani Bożenie za wyrozumiałość jeśli ktoś potrzebuje przełożyć jazdy . Polecam
Data dodania: 20.05.2014Dodane przez: Sebasatian
*****
Naprawdę polecam, przygotowanie przyszłych kierowców na najwyższym poziomie. Nauka praktyczna również :) Do egzaminu wszystko opanowane perfekcyjnie. Polecam P.Andrzeja :)
Data dodania: 6.05.2014Dodane przez: Michał
*****
Szczerze polecam OSK ALEX za profesjonalne szkolenie, miłą atmosferę, dużo śmiechu i co najważniejsze zero stresu. Egzamin teorytyczny, jak i praktyczny zdałam bez problemu za pierwszym razem. Dziękuję i pozdrawiam Pana Witka duży plus za ciekawe wykłady oraz Andrzeja za jazdy pełne śmiechu, a za razem nauki :)
Data dodania: 29.04.2014Dodane przez: Ania
*****
Bardzo polecam ten ośrodek! Dobrze przygotowane do egzaminu i nie tylko... Dziękuję bardzo wszystkim, którzy przyczynili się do mojej nauki, bardzo mi w tym pomogli, dzięki czemu zdałam za pierwszym razem: i teorię i praktykę :)
Data dodania: 22.04.2014Dodane przez: Patrycja

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera, nauka na samochodach takich samych jak na egzaminie. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Naprawdę polecam tą szkole dla przyszłych kierowców. Dziękuję za współpracę.
Jakub G - 9.02.2016
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818