Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie
Opinie
Ocena: 98%
83 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>
*****
Kurs prowadzony profesjonalnie :) Dzięki ogromnemu zaangażowaniu instruktorów, którzy przekazują całą swoją wiedzę - egzamin zdałam za pierwszym razem. Wyrazy szacunku. Gorąco polecam :)
Data dodania: 29.03.2014Dodane przez: Edyta
*****
Serdecznie polecam OSK Alex za indywidualne podejście do kursanta. Wykłady prowadzane dokładni i przejżyscie. Pozdrawiam i dziękuję Panie Witku
Data dodania: 25.01.2014Dodane przez: Damian
*****
Serdecznie polecam OSK Alex.Zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za1razem.Na wykłady chodziłem chętnie,nigdy nie było nudnie.Pan Witek potrafi wszystko opowiedzieć dokładnie i z zainteresowaniem.Jazdy świetnie mnie przygotowały do egzaminu praktycznego,nie byłem niczym zaskoczony.Jeszcze raz polecam ten OSK:)
Data dodania: 16.01.2014Dodane przez: Krystian
*****
OSK Alex to świetni instruktorzy i wykładowcy którzy podchodzą do tematu profesjonalnie egzamin zdany za pierwszym razem gorąco polecam .Dziękuje i pozdrawiam pana Witka i Andrzeja
Data dodania: 4.12.2013Dodane przez: Kasia
*****
Zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem, polecam ten ośrodek za indywidualne podejście. pozdrawiam i dziękuję Panie Witku
Data dodania: 15.11.2013Dodane przez: Michał
*****
Wykłady prowadzone jasno i przystępnie, profesjonalni instruktorzy, miła atmosfera i dogodne terminy. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zadany za pierwszym razem. Polecam wszystkim ten ośrodek
Data dodania: 3.09.2013Dodane przez: Janek
*****
Świetni instruktorzy, dogodne terminy, dobra cena oraz miła atmosfera :) Prawko na auto oraz motocykl zdane za pierwszym razem! Wszystkim uczącym się ze szczerym sercem POLECAM ten ośrodek.
Data dodania: 15.08.2013Dodane przez: Jakub Maj
*****
Profesjonalna obsługa, wiele motocykli co ułatwia naukę, instruktor bardzo dobrze szkoli polecam :D
Data dodania: 15.08.2013Dodane przez: Karol
*****
Zdałam egzamin za pierwszym razem, polecam ten ośrodek szkolenia
Data dodania: 13.08.2013Dodane przez: Ala
*****
Genialnie prowadzone nauki jazdy jak i wykładów, świetne podejście instruktorów. Jak najbardziej polecam.
Data dodania: 13.08.2013Dodane przez: Dawid

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Profesjonalna obsługa, wiele motocykli co ułatwia naukę, instruktor bardzo dobrze szkoli polecam :D
Karol - 15.08.2013
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818