Najnowsze wiadomości

- Kursy kat. B  rozpoczynają się średnio co dwa tygodnie.

kat. "A", "A2","A1" czekamy do wiosny


Kontakt z nami

Ośrodek Szkolenia Kierowców "ALEX"

al. Kijowska 8,

30-079 Kraków

Biuro jest czynne:

Poniedziałek i Środa 900-1100

Wtorek i Czwartek 1700-1900

tel. 504 211 818

Zadzwoń - dostosujemy się do Twojego terminu.

Opinie

Notice: Undefined index: testimonial_sent in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/views/testimonials/view.html.php on line 53
Opinie
Ocena: 98%
89 Opinii

Ośrodek Szkolenia Kierowców ALEX Kraków. Nauka jazdy, przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy w Krakowie. Zapraszamy!
<< Początek < Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Następna > Ostatnie >>

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem, polecam ten ośrodek za indywidualne podejście. pozdrawiam i dziękuję Panie Witku
Data dodania: 15.11.2013Dodane przez: Michał

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Wykłady prowadzone jasno i przystępnie, profesjonalni instruktorzy, miła atmosfera i dogodne terminy. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zadany za pierwszym razem. Polecam wszystkim ten ośrodek
Data dodania: 3.09.2013Dodane przez: Janek

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Świetni instruktorzy, dogodne terminy, dobra cena oraz miła atmosfera :) Prawko na auto oraz motocykl zdane za pierwszym razem! Wszystkim uczącym się ze szczerym sercem POLECAM ten ośrodek.
Data dodania: 15.08.2013Dodane przez: Jakub Maj

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Profesjonalna obsługa, wiele motocykli co ułatwia naukę, instruktor bardzo dobrze szkoli polecam :D
Data dodania: 15.08.2013Dodane przez: Karol

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zdałam egzamin za pierwszym razem, polecam ten ośrodek szkolenia
Data dodania: 13.08.2013Dodane przez: Ala

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Genialnie prowadzone nauki jazdy jak i wykładów, świetne podejście instruktorów. Jak najbardziej polecam.
Data dodania: 13.08.2013Dodane przez: Dawid

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Szybko, łatwo i przyjemnie. Sympatyczna atmosfera, dogodne godziny wykładów i jazd. Pełen profesjonalizm w podejściu do kursantów. POZDRAWIAM i P O L E C A M!!! :D
Data dodania: 10.08.2013Dodane przez: kbamirek

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Zdałam egzamin na motocykl wczoraj, poszło od pierwszego razu, instruktor super, Polecam
Data dodania: 8.08.2013Dodane przez: Marysia

Notice: Undefined variable: star in /home/oskalex/domains/osk-alex.pl/public_html/components/com_tzmonials/helper.php on line 21
*****
Szybko, miło i bezstresowo :) Egzamin zdany za pierwszym razem. Profesjonalne podejście do nauki jazdy instruktorów i wykładowców oraz własny plac manewrowy. Nauka w OSK Alex to sama przyjemność :) Dziękuję, pozdrawiam i SZEROKIEJ DROGI wszystkim!
Data dodania: 6.08.2013Dodane przez: Sławek

Dodaj nową opinię

Podpis
E-mail
Ocena gwiazdek
Opinia
Pozostało znaków
Przepisz kod
 

Opinie o nas

Świetna szkoła, egzamin zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy są cierpliwi i dobrze przygotowują do egzaminu i do późniejszej jazdy. Pani Bożenka zawsze znajdzie dogodne terminy, a Pan Witek w miłej atmosferze nauczy teorii! Gorąco polecam tą szkole jazdy!
Rafał - 18.08.2016
Dodaj swoją opinię!

Kategorie C, C+E,

Polecamy kursy na kategorie C, C+E,

szczegóły 504 211 818